• darkblurbg

Zo werken wij

Voor u en samen met u” is ons motto. Wij gaan naast u staan om samen met u te bepalen hoe u uw vraagstuk op een zo effectief mogelijke wijze kunt aanpakken. Wij nemen u niet de maat en leggen u niet op hoe te handelen. Wij bieden u, daarentegen, een sparringpartner. 

In een ongedwongen, vertrouwelijke sfeer denken wij scherp met u mee en helpen u door te dringen tot het juiste niveau van het vraagstuk. Het doel van onze interventie richt zich op het teweeg brengen van nieuwe, onverwachte zienswijzen en op verbetering in de bestaande situatie, door middel van sparren, reflecteren en inspireren.

Het gaat natuurlijk ook om de klik: samen zoeken we uit wie u het best en het liefst als sparringpartner(s) kunt aanwijzen. Wij handelen op basis van onze eigen kennis, expertise en ervaring. Indien nodig, maken wij gebruik van aanvullende expertise uit onze brede netwerken. Zo garanderen wij u zorgvuldigheid en compleetheid in advisering.

De basis voor ons handelen ligt in onze eigen bezieling. Voelen wij ons aangesproken door u, uw vraagstuk of eventueel uw organisatie, dan bieden wij graag een helpende hand.

Tarieven

Ons drietal adviseurs is gepensioneerd en werkt dus niet meer voor een vaste “baas” of organisatie. Deze onafhankelijke maatschappelijke status maakt het Wending Consultants mogelijk een eigenzinnige positie in te nemen waar het gaat om de kostendoorrekening. Onze tarieven kunnen volledig variëren, van een beperkte onkostenvergoeding tot gangbare markttarieven. De achtergrond van de klant, de inhoud van het vraagstuk en de verwachte bijdrage van Wending Consultants bepalen mede de hoogte van het tarief. Het tarief wordt vooraf tezamen met de klant afgesproken.

Deze nogal unieke positie biedt zelfs de mogelijkheid een “niet goed-geld terug” garantie aan te bieden.

Voor workshops en lezingen en dergelijke liggen de tarieven vast en worden van tevoren aangegeven.

Contact

Wending Consultants

President Allendelaan 339
1068 VM Amsterdam

06-11199841
info@wendingconsultants.nl