• darkblurbg

 

De Wending Sessies

Bent u niet zo happy als u wilt zijn? Hebt u al een tijd het gevoel dat u stil staat in uw werk of het leven? Of dat u verzeild bent geraakt in vaste patronen die verdere ontplooiing verhinderen? Wilt u zogezegd wel een “wending” in uw leven, maar weet u nog niet precies in welke richting en hoe u dat moet aanpakken?

Dan zou deelname aan een van onze Wending Sessies wel eens een belangrijke stap voor u kunnen zijn. Dat zijn twee intensieve bijeenkomsten, waarin u met ons reflecteert op een volgende stap in het leven of in uw werk.

Intuïtie èn ratio spelen beide een grote rol bij uw keuzes, dat herkent u vast wel. We stimuleren uw intuïtieve gaven door co-incidenties in uw leven op te sporen waarvan u meer werk kunt maken. Daarnaast besteden we aandacht aan de interactieve kant van veranderen: waar zitten de blokkades en hoe gaan we daar mee om? Als resultaat garanderen wij u meer inzicht, niet alleen in datgene wat u tegenhoudt, maar ook in welke richting u met nieuwe energie verder wilt en kunt.

Vanwege de intensiteit en het persoonlijke karakter van de bijeenkomsten werken wij met kleine groepjes, van twee tot maximaal vier deelnemers.

Onze ervaring is dat het werken in kleine groepjes echt meerwaarde heeft. Deelnemers leren immers ook van elkaars ervaringen en inzichten. Dat neemt niet weg dat u persoonlijk de keuze kunt maken voor een individueel gesprek met een of twee van onze adviseurs. U kunt dat naar voren brengen in het contactformulier. Dan nemen wij contact met u op voor een eerste verkennend telefonisch gesprek.

Hieronder vindt u de eerstvolgende nieuwe data van de Wending Sessies:

> dinsdag 14 en dinsdag 21 december 2021, van 16.30 tot 19.00 uur

> woensdag 12 en woensdag 19 januari 2022, van 16.30 tot 19.00 uur

> woensdag 16 en woensdag 23 februari 2022, van 16.30 tot 19.00 uur

Praktische informatie:

  • Tijdstip: van 16.30 uur tot 19.00 uur
  • Locatie: Amsterdam 
  • Investering: 300 euro per persoon inclusief 21% BTW
  • Garantie: niet tevreden, geld terug
  • Inschrijving: stuur ons het ingevulde contactformulier. U ontvangt daarna nadere informatie. Bevestiging van uw deelname volgt na ontvangst van uw deelnemers bedrag.

Kern van de reacties tot nog toe:

> Deze twee bijeenkomsten hebben voor mij echt als een krik gewerkt en de deur wijd opengezet voor de wending die ik in mijn leven wil maken. Zowel qua inhoud als qua vorm zeer de moeite waard. Dank voor de stimulerende aanpak van Laurens en Ton èn voor de bijdragen van de mede deelnemers! 

> Wil jij onder deskundige begeleiding eens een goed gesprek voeren over wat voor jou een wending kan zijn in je werk, loopbaan of leven? Vraag dan Wending om dit gesprek voor je te arrangeren. Het helpt je gedachten, overtuigingen, gevoelens en blokkades tegen het licht te houden. Samen met deelnemers die met gelijksoortige vragen zitten, kan dit voor jou een echte wending worden.


De Socrates Sessies

Het lijkt er op dat we vroeger veel gemakkelijker een vaste mening konden vormen over wat er op ons afkomt. Nu weten we soms echt niet wat we van gebeurtenissen moeten vinden. Er gebeurt zoveel op de wereld, en we worden de hele dag gebombardeerd met informatie, waarvan we de betrouwbaarheid ook nog eens moeilijk kunnen inschatten. Soms echter kan het ook een zegen zijn je vaste mening over een onderwerp eens los te laten.

Spreekt dit u aan? Kom dan naar de Socrates Sessies die Wending regelmatig organiseert rondom actuele thema’s! Daar vind je actieve rust, inspiratie en een open mind, waardoor  uit de gezamenlijke wijsheid van alle deelnemers nieuwe kennis en inzichten kunnen ontstaan.

Na een introductie van het thema gaan we in lijn met de beginselen van het Socratische Gesprek met elkaar aan de slag. Een socratisch gesprek is een gezamenlijk, verrijkend denkgesprek, waarin u zonder oordelen kunt reflecteren op uw eigen wijsheid en dat van anderen. U zult het ervaren aan als een waardevolle oefening, waarvan u de resultaten mee kunt nemen naar andere vraagstukken.

De Socrates Sessies worden gegeven op aanvraag. Bel ons voor een afspraak. Dan kunnen we uw wensen en ideeën voor een sessie bespreken.

U kunt uw belangstelling opgeven via het contactformulier. Wij sturen u dan nadere informatie en een inschrijf formulier.   

N.B. U kunt via het contactformulier ook een suggestie doen voor een thema!

Contact

Wending Consultants

President Allendelaan 339
1068 VM Amsterdam

06-11199841
info@wendingconsultants.nl